I år har vi nöjet att ha presentera följande instruktörer som kommer att ha hand om er under helgen.
Nybörjarklass:
Ann Stenman
Uppväxt i en riktig jakt och hundfamilj, så erfarenhet av träna hund kan man säga är livslång. Utbildad som instruktör och håller även en del kurser sen några år tillbaka. Ann tränar och tävlar framgångsrikt med sina labradorer på prov.

Annica Strömberg 
Också en tjej med lång erfarenhet av träning och tävlar framgångsrikt inom jakt, viltspår, bruks och lydnad. Annika och hennes labrador Zoya presterade en makalöst fjolårssäsong, från unghund till jaktchampion.

Öppen/Elitklass:
Mikael och Karina Rönnbäck framgångsrika labradoruppfödare med prefixet Masterkeys. Båda två har tränat och tävlat sen ungdomsdagar framgångsrikt med sina hundar på jaktprov. Deras nuvarande hundflock består i stort sätt bara av jaktchampions. Här uppe i norr är bägge kända för de allra flesta av oss som tränar och kursar, som duktiga instruktörer som tar sig an både förare och hundar med känsla och finess. Micke är även jaktprovsdomare.

I mån av plats så kan även hundar som har anknytning till vår kennel få delta.
Som vanligt så försöker vi ordna med boende till våra långväga gäster.

Anmälan tar vi via mail och vi vill gärna att du beskriver din hund samt vad ni har för erfarenheter, för att våra instruktörer ska kunna planera helgen.

VÄLKOMNA!